Parel van Haspengouw

Niet ten onrechte mag Borgloon “parel van Haspengouw” genoemd worden. Dit eeuwenoude stadje vormt één gemeente samen met een twaalftal dorpen, hier en daar verborgen in het omgevende landschap. In dat bijzonder mooie en aangename Haspengouwse landschap kun je het ganse jaar door genieten van een wandeling. Natuurlijke vormen de periodes van bloesems en rijp fruit hoogtepunten, op andere tijdstippen heb je dan weer een beter zicht op de karakteristieke vormen van zowel de fruitbomen als die van het landschap.

 

Kant-en-klare daguitstappen, verblijfsmogelijkheden, brochures, fietsenverhuur, wandelroutes, … kan je verkrijgen in ons toeristisch infokantoor, Stadhuis Markt z/n 3840 Borgloon.

Je kan ons telefoneren op het nummer 012 67 36 53 of 54, faxen op het nummer 012 67 36 55 of stuur een e-mail naar toerisme@borgloon.be

OPGELET: tijdens het weekend wordt de permanentie eveneens verzorgd door vrijwilligers.  Deze hebben geen toegang tot het mailverkeer van de dienst Toerisme.  Hierdoor zou het kunnen dat uw vraag pas op maandag beantwoord wordt.